Home » Review: Floef.me

Datingsites vergelijken

Direct vergelijken – makkelijk en snel alle datingsites vergelijken kan hier!

Hier kan je alle erotische datingsites vergelijken.

Review: Floef.me

Floef meEen datingsite onder review. Welkedatingsite.com gaat Floef.me beoordelen of de website voldoet aan voorwaarden als profielen, of ze nep of echt zijn. Daarbij wordt er gekeken wat een abonnement kost.

We bekeken de homepagina van Floef.me. Op eerste oog zet het uit als een normale datingsite. Ze richten dus niet op seksdating. We schrijven in met een tijdelijke e-mailadres. Het registratieformulier bovenin werkt niet, dus we probeerden via een profiel in te schrijven. Het was maar een kwestie van email, geslacht, naam en tekstbericht in te vullen. Daarna komt een email om de registratie te bevestigen. Daarna kwamen we binnen. Wat ons opviel wat dat member-omgeving eenvoudig oogde. Aan linkerkant kon je alle members, berichten, favorieten en profiel beheren. Aan de rechterkant zie je alle profielen. We surfden meteen naar members. Dit is een de pagina waar je alle profielen ziet en kunt filteren op leeftijd, woonplaats, foto en meer.

Paula33
Nu nemen we een profiel en profielfoto onder de loep. Onze eerst keus was een jongedame ´Paula33´. We klikten op haar profiel en openden haar foto in een nieuw tabblad, zodat we de foto konden downloaden. Daarna uploaden de foto van Paula naar Google images en er was meteen resultaat. We konden zien dat de foto ook gebruikt wordt op andere datingsites als Friezel.nl en Friezelen.com. De foto is pikant, we zien een jongedame die zowat haar borsten naar bovenhoudt. Eigenlijk te mooi om waar te zijn wat een normale datingsite moet voorstellen, terwijl een ietwat pikante fotos te vinden zijn op de website.

Ondertussen krijgen wij een bericht van ene Sandra en dit, terwijl we tien minuten geleden hadden ingeschreven op Floef.me. Best wel snel eigenlijk en we hadden nog onze eigen profiel nog niet eens opgemaakt met profielfoto en omschrijving. We klikten op het profiel van Sandra en openden daarmee haar account in nieuw browservenster. We lezen het bericht van Sandra.

Haha? Ik ben erg benieuwd naar je! Waar ben jij hier op zoek naar? Ik ben wel echt benieuwd naar je? Heb jij een vriendin of relatie of gehuwd? Hopelijk spreken wij elkaar gauw weer? Wat doe jij vandaag heb jij een fijne moeder dag of heb jij het zo saai en verveel jij je? tot snel

Sandra
Sandra op Floef.me

Best wel een slimme account want zondag 10 mei 2020 is inderdaad moederdag. Ze is 31 jaar en komt uit Wageningen en omschrijft zichzelf om best wel pittige vrouw. Enfin, we open haar profielfoto in nieuw tabblad en downloaden haar foto en uploaden daarna naar Google Images. Helaas was er geen resultaat met Google Images, maar we geven niet op. We uploaden de foto van Sandra naar TinEye, een andere zoekmachine voor foto´s. En er was meteen resultaat.

Screenshot van TinEye

De foto werd blijkbaar eerder gebruikt op Rusnata.com, maar helaas is de Rusnata niet meer actief. Maar het klinkt best wel Russisch.

Enifn, de twee profielen van Sandra en Paula zijn door ons bestempeld als nep. Nu gaan we de abonnementsprijzen onder de loep nemen. We klikken op een knopje opwaarderen en schrokken ons meteen rot! De meest gekozen pakket kost blijkbaar voor 500 credits en 56 credit gratis in totaal 99,97 Euro. Het is duidelijk dat dit geen abonnementsprijs is maar creditkosten zijn. Dus iedere bericht je verstuurt naar een profiel op Floef.me kost dus geld. Je kunt met Ideal, Creditcard en Paypal betalen. Maar het is niet aan te bevelen gezien het veelvoud van vage profielen op de datingsite.

We hebben genoeg gezien. De website trok onze aandacht toen we een spammail ontvangen op een ander e-mailadres. Onze conclusie is negatief over Floefme. De website is bestempeld als nepdatingsite. Het is niet aan te bevelen om zich in te schrijven op de website. Dus we verwijderen onze profiel meteen door via het instellingen icconthe rechtsbovenin op de website. Na helemaal naar beneden scrollen kom je uiteindelijk bij ´Account opheffen´ sectie. We klikten op Ja en werden meteen uit de website verwijderd.

Beoordeling: Floef.me

Summary

Veelvoud van profielen zijn nep.
Hoge prijzen voor creditspakketen.
Floef.me vaker negatief beoordeelt op andere datingreview websites.

Sending
User Review
1% (1 vote)