Home » Novamora NL/BE

Datingsites vergelijken

Direct vergelijken – makkelijk en snel alle datingsites vergelijken kan hier!

Hier kan je alle erotische datingsites vergelijken.

Novamora NL/BE

Review over Novamora


Novamora is een datingsite voor erotisch gelijkgestemden. De homepagina ziet er eenvoudig uit. De inschrijving gaat ook eenvoudig door vragen in stappen te invullen.

We hebben de datingsite van Novamora opnieuw onder de loep genomen, omdat er toch veel klachten achter worden gelaten op andere beoordeling websites als Kiyoh, Klantenvertellen en trustpilot. Een kleine speurtocht op kleinere prijsvergelijking websites voor datingsites zijn er opvallend veel negatieve recensies te vinden over Novamora. Ook worden sommige positieve artikelen over Novamora in twijfel genomen door voormalige klanten.

Kosten van Novamora abbonnement
1 maand VIP toegang € 24,99 per maand;
2 maanden VIP toegang € 19,99 per maand;
4 maanden VIP toegang € 14,99 per maand.

Hoe kun je account van Novamora opzeggen
Log eerst in. Ga vervolgens naar het profiel-icoontje rechtsboven aan de pagina en klik vervolgens op “Account”. Klik daarna op het tabblad “Uitschrijven” en volg de aangegeven stappen. Bij uitschrijving van het profiel wordt het profiel verwijderd en zal het niet meer zichtbaar zijn in de zoekresultaten. Een eventueel lopend abonnement wordt stopgezet. Er vindt geen restitutie plaats van eventueel betaalde of in behandeling zijnde lidmaatschapsgelden. Je kunt account eventueel op pauze zetten, maar niet verwijderen. Maar jouw profiel is niet zichtbaar voor andere Novamora gebruikers.

Contactgegevens
Novamora B.V.
Kerkenbos 1057c
6546 BB Nijmegen
Nederland
KvK-nummer: 67870910
BTW-identificatienummer: NL857207015B01

Sending
User Review
31% (1 vote)