Home » Facebook dating

Datingsites vergelijken

Direct vergelijken – makkelijk en snel alle datingsites vergelijken kan hier!

Hier kan je alle erotische datingsites vergelijken.

Facebook dating

Facebook datingFacebook heeft een nieuwe service gestart voor vrijgezellen, namelijk Facebook Dating. Het is een apart platform binnen Facebook gemeenschap. Alleen mensen die aanmelden bij Dating kunnen elkaar zien. Dus je hoeft niet bang te zijn dat jouw vrienden en familie in jouw normale vriendenlijst op Facebook kunnen zien dat je actief aan het daten bent op FACEBOOK Dating. Voor alsnog werkt Facebook dating alleen via een App op Android of Appletelefoons.

Je meldt je aan voor dating op Facebook en je kunt meteen beginnen met instellen van filters. Gender instellen, lengte, maximale afstand tot jouw eventuele match, wel of geen kinderen, talen en meer. Om profielen te bekijken begint, kun je onderaan op elke profiel met een foto op een kruis of hartje klikken. Een kruis betekent dus niet geïnteresseerd en een hartje wel. Er is niet meteen een match, behalve je een hartje terugkrijgt. Dan kunnen jullie met elkaar communiceren. Om meer te weten over een persoon hoef je alleen op de foto te klikken en naar beneden te scrollen. Zo kom je alle details over jouw eventuele date te weten. Je kunt zelfs een complimentje achter laten bij een leuke foto waarop je tuk bent.

Foto´s
Je hebt al een normale Facebookaccount, dus je kan meteen beginnen met selecteren welke foto´s je leuk vindt voor jouw datingprofiel. Je kunt ook Instagram-foto´s toevoegen aan jouw account. Om dit alles in te stellen met jouw details moet je op een icoontje met een tandwieltje klikken.

Secret Crush
Facebook heeft nog een leuke feature toegevoegd aan Dating. Namelijk Secret Crush. Stel je bent al bevriend met een persoon in jouw normale vriendenlijst op Facebook, maar deze persoon doet niet mee aan Facebook Dating. Dan kun je in het geheim zij of hij uitnodigen voor Facebook dating, zonder dat de persoon achterkomt dat jij het degene was die een uitnodiging verstuurde. Een hele mooie toevoeging voor mensen die angst of te verlegen zijn om contact aan te knopen met een andere single die je al kent.

Facebook dating is gestart in eind oktober 2020. Langzamerhand melden steeds meer profielen aan voor het datingplatform binnen Facebook. Dit platform wordt misschien wel de killer voor de bestaande flirt apps zoals Tinder, Bumble en Badoo. En misschien ook wel voor wat meers serieuze datingsites als Lexa, Pepper en WeetWieJeDate. Hun verdienmodel komen misschien in gevaar om dat Facebook Dating helemaal gratis is. Maar hoe het zit met privacy op het datingplatform is nog niet bekend.

Andere datingsites bekijken
Vergelijk hier alle datingsites van Nederland en België. Controleer en lees de schrijfsels van andere mensen wat hun ervaringen waren op een bepaalde website.

Sending
User Review
0% (0 votes)