Home » dating tips » Wat vinden mannen echt belangrijk?

Datingsites vergelijken

Direct vergelijken – makkelijk en snel alle datingsites vergelijken kan hier!

Hier kan je alle erotische datingsites vergelijken.

Wat vinden mannen echt belangrijk?

Veel vrouwen weten niet wat de man nou echt belangrijk vindt aan de vrouw. Er doen allerlei theorieën de ronde maar wat is nu echt waar? In dit blog geven we je enkele eyeopeners. Je komt erachter dat de gemiddelde man toch een stukje verder kijkt dan alleen het uiterlijk.

 

Uiterlijk?

De meeste mannen letten niet of nauwelijks op het gewicht, de lengte of het postuur van de vrouw. Mannen vinden het veel belangrijk dat een vrouw een leuk gezicht heeft en een mooie persoonlijkheid. Natuurlijk is het een pre als je er goed uitziet maar de meeste mannen vallen eerder voor persoonlijkheid dan voor een perfect figuur.

 

Mannen gaan voor ‘echt’!

Mannen vinden vrouwen die ‘fake’ overkomen verre van aantrekkelijk. De gemiddelde man is niet op zijn achterhoofd gevallen en merkt het wanneer een vrouw teveel haar best doet om goed over te komen. Mannen vinden het aantrekkelijk wanneer een vrouw tenminste een beetje zelfvertrouwen uitstraalt.

 

Positieve uitstraling

Vrouwen die positief in het leven staan worden door mannen als aantrekkelijk ervaren. Wordt je gelukkig met datgene wat je doet? Klaag je niet wanneer het even tegenzit? Dan vindt de man in kwestie je vast een stuk aantrekkelijker

Sending
User Review
0 (0 votes)

Leave a comment

Your email address will not be published.