Home » dating tips » Blijf uit the friend zone!

Datingsites vergelijken

Direct vergelijken – makkelijk en snel alle datingsites vergelijken kan hier!

Hier kan je alle erotische datingsites vergelijken.

Blijf uit the friend zone!

Dit blog is speciaal voor mannen geschreven die maar al te vaak door vrouwen in de zogenoemde ‘friendzone’ worden geplaatst. Je wordt in deze zone geplaatst als de vrouw in kwestie een niet-romantische en niet-seksuele vriendschap met je wil aangaan. We helpen je dit te voorkomen. Neem onze tips ter harte en voorkom dat die ene droomvrouw je meer als vriend ziet dan als toekomstige partner.

 

Je moet een vrouw verleiden

Een vrouw plaatst je in de ‘vriendenzone’ wanneer je geen aanstalten maakt om haar te verleiden. Een vrouw wil zich aantrekkelijk voelen en zal zich tot jou aangetrokken voelen wanneer je jouw intenties toont.

 

Laat direct merken dat je haar leuk vindt

Een goede manier om direct te voorkomen dat je in de friendzone wordt geplaatst is meteen laten merken dat je haar leuk vindt. Wees geïnteresseerd in haar. Door je interesse in haar te tonen raak je haar al vanaf het begin (voorzichtig!) met regelmaat aan op haar elleboog of schouder. Naarmate de tijd vordert raak je haar aan op haar rug en/of knie. Hiermee laat je duidelijk je intenties tonen. Pas dit gerust toe op je eerste date maar voer het aantal aanrakingen voorzichtig op.

 

Voorkom dat je te aardig gevonden wordt

Wees netjes, beleefd en aardig maar doe niets waar je geen zin in hebt en vind niet alles leuk wij zij leuk vindt.

 

Sending
User Review
0 (0 votes)