Home » dating tips » 5 dating tips voor mannen

Datingsites vergelijken

Direct vergelijken – makkelijk en snel alle datingsites vergelijken kan hier!

Hier kan je alle erotische datingsites vergelijken.

5 dating tips voor mannen

Als man heb je soms het idee alsof alles wat je doet om een vrouw te veroveren, juist averechts werkt. Keer op keer krijg je de deksel op de neus. Je vraagt je af wat je verkeerd doet. Oké. Het lukt je nog wel om een date te regelen. Meestal volgt er nog een tweede date. Maar dan hoor je opeens niets meer van haar. In dit blog geven we je 5 dating tips speciaal voor mannen. Onthoud wel het volgende: de tips toepassen is één, maar uiteindelijk moet er altijd een klik zijn.

 

Neem het voortouw

Vrouwen zijn van nature onzekere wezens en kunnen maar moeilijk keuzes maken. Zorg ervoor dat jij de date organiseert, zodat zij zich nergens om hoeft te bekommeren.

 

Geef niet teveel geld uit

Doe iets creatiefs met elkaar en geef niet onnodig veel geld uit. Een duur etentje bijvoorbeeld zal voor haar aanvoelen alsof je haar wilt omkopen.

 

Laat haar praten

Natuurlijk moet je zelf wel antwoord geven op haar vragen, maar vrouwen praten graag. Maak hier gebruik van en laat haar net iets meer aan het woord.

 

Beëindig zelf het afspraakje

Laat een date nooit te lang duren. Anderhalf uur voor de eerste keer is lang genoeg. Beëindig de date wanneer het op z’n gezelligst is. Dan zal ze meer willen.

 

Vertel niets over je gevoelens

Vrouwen houden van mysterie. Wanneer je laat weten wat je voor haar voelt, haal je dit stukje mysterie weg en ben je meteen minder aantrekkelijk.

Sending
User Review
0 (0 votes)