Home » Blog » Wat betekent ONS of FWB op Facebook dating

Datingsites vergelijken

Direct vergelijken – makkelijk en snel alle datingsites vergelijken kan hier!

Hier kan je alle erotische datingsites vergelijken.

Wat betekent ONS of FWB op Facebook dating

Sinds begin november 2020 is Facebook een nieuwe feature voor singles begonnen. Profielen kunnen aanmelden voor Facebook dating om gratis te daten met andere vrijgezellen op het platform. Net als op Tinder zie je regelmatig ONS en FWB voorbij komen op profielomschrijvingen. Hieronder leggen we uit wat FWB en ONS betekent op Facebook dating en andere datingsites.

ONS: One Night Stand. Als in een profielomschrijving van een single vrouw of man ´GEEN ONS´ staat, dan betekent het dat de persoon niet op zoek is naar seks ofwel vluggertje voor één nacht. Ben je op zoek naar een snel seksueel pleziertje, dan kun je profielen met ´GEEN ONS´ in omschrijving beter overslaan, want je maakt geen kans op een seksdate.

FWB: Friends with benefits. Staat in profielomschrijving van een vrijgezel op een datingsite ´GEEN FWB´. Dan betekent dat de persoon niet op zoek is naar afstandsrelatie ofwel latrelatie. Sommige stellen kiezen ervoor een relatie op afstand en wanneer het kan, bijvoorbeeld samen op vakantie te gaan. Als een single vrouw ´Geen FWB aangeeft in haar profiel, dan betekent dat ze een duurzame relatie prefereert.

Sending
User Review
0% (0 votes)

Leave a comment

Your email address will not be published.