Home » Blog » Wat betekent ONS of FWB op datingsites?

Datingsites vergelijken

Direct vergelijken – makkelijk en snel alle datingsites vergelijken kan hier!

Hier kan je alle erotische datingsites vergelijken.

Wat betekent ONS of FWB op datingsites?

vrouw is actief op datingsite
Uitleg: Wat betekent geen ONS of FWB.
Als actief dater op verschillende datingsites als Tinder, Lexa en ander websites ben je misschien wel eens verschillende afkortingen te gekomen zoals ONS en FWB. Natuurlijk zeggen die afkortingen jou in eerste instantie niets, want je deze afkortingen kwamen niet voorbij in jouw lespakket op school. Toch worden de afkortingen ONS en FWB steeds vaker gebruikt in profielomschrijvingen van single vrouwen. Hieronder gaan we uitleggen wat F.W.B en O.N.S betekenen. Hoewel ze verschillende karakters hebben de beide afkortingen gewoon overeenkomsten met elkaar.

ONS: One Night Stand. Als in een profielomschrijving van een single vrouw of man ´GEEN ONS´ staat, dan betekent het dat de persoon niet op zoek is naar seks ofwel vluggertje voor één nacht. Ben je op zoek naar een snel seksueel pleziertje, dan kun je profielen met ´GEEN ONS´ in omschrijving beter overslaan, want je maakt geen kans op een seksdate.

FWB: Friends with benefits. Staat in profielomschrijving van een vrijgezel op een datingsite ´GEEN FWB´. dan betekent dat de persoon niet op zoek is naar afstandsrelatie ofwel latrelatie. Sommige stellen kiezen ervoor een relatie op afstand en wanneer het kan, bijvoorbeeld samen op vakantie te gaan. Als een single vrouw ´Geen FWB aangeeft in haar profiel, dan betekent dat ze voor een duurzame relatie prefereert door samen te gaan wonen.

Sending
User Review
54.21% (14 votes)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *