Home » Blog » Oma (83) verslaafd aan Tinder: ‘Seks met 50 jongens in acht maanden tijd’

Datingsites vergelijken

Direct vergelijken – makkelijk en snel alle datingsites vergelijken kan hier!

Hier kan je alle erotische datingsites vergelijken.

Oma (83) verslaafd aan Tinder: ‘Seks met 50 jongens in acht maanden tijd’

Hattie RetroageOp een oude fiets moet je leren. Hattie Retroage uit New York is zeer actief op datingapp Tinder. Ze is na haar huwelijk van 25 jaar actief gaan Tinderen. Ze zoekt niet naar leeftijdgenoten, want haar scharrels zijn vaak jonge mannen. Hattie is 83 jaar oud, maar seksleven is nog altijd oké na beëindigen haar huwelijk. In acht maanden tijd op Tinder heeft ze met ruim vijftig mannen contact, ”En ik dook met allemaal de koffer in.” vertelt Hattie aan Barcroft TV.

De jongste date waarmee ze de afgelopen tijd het bed deelde was 19 jaar oud. Momenteel heeft ze een affaire met ene Shaun die 50 jaar jonger is.

Nadat zij en haar man vorig jaar uit elkaar gingen, besloot Retroage in eerste instantie een ‘ouderwetse datingadvertentie’ in een krant te publiceren. Het duurde niet lang voordat de reacties binnenkwamen. Hattie kreeg reacties van vooral veel jongeren mannen. Ze besloot een keer afspraak te maken met een jongeknul die haar zoon of kleinzoon kon zijn. Het waren, zo benadrukt de Krasse cougar, vooral jongere mannen die het weleens met een oma wilden proberen. ,,Prima toch? Ze willen me overigens alleen voor een paar afspraakjes en natuurlijk seks. De jongeheren willen vooral geen relatie, maar daar zit Hattie ook niet op te wachten. Ze kan wel genieten van seks en aandacht van jonkies.

Daarna stopte Hattie met ouderwetse krantenadvertenties voor contact. Ze besloot Tinder op haar Telefoon te installeren. En dat werd meteen een succes! Want in liefst acht maanden tijd dook Hattie met ruim 50 jongemannen in bed. Dat ze echte romantiek misloopt vindt Hattie niet erg. ,,Ik ben alleen maar dankbaar dat ik op mijn hoge leeftijd nog zoveel aandacht kan krijgen. Mijn levensdoel is het heersende beeld in de samenleving dat oudere senioren niet meer meetellen, te veranderen in iets positiefs.” De jongste date waarmee ze de afgelopen tijd het bed deelde was 19 jaar oud. Momenteel heeft ze een affaire met ene Shaun die 50 jaar jonger is.

Sending
User Review
0% (0 votes)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *